Bloggnorge.com // Peise rundt i verden
Start blogg

Peise rundt i verden

Marie Kvalheim Nilsen

Båt og Bahamas

Kategori: Bahamas | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 26. februar , 2012 kl. 23:23

Lørdag ble brukt i nasjonalparken i sørlige delen av Miami: Everglades. «Parken» består av et stort område med såkalt watershed (Oversettelse??). Et stort område med grunt vann og mye planta. Man kan ofte se dokumentara fra watersheds på Discovery eller National Geographic, der de rase over området i luftbåt og det va akkurat det vi også gjorde :) Hovedmålet va å finne aligator. Det va merkelig å kjøre så fort over så grunne områda, etter alle båtsommeran på sørlandet der største bekymring e sjøgress i propellen! Etter båtturen fikk vi en liten, informativ visning med aligator.

Kilde: http://tinyurl.com/86szo59. WATERSHED

På søndag bar det med båt over til Bahamas som ligg utenfor kysten til Florida, nærmere bestemt Vestindia (Atlanterhavet). Staten Bahamas e selvstendig, består av 700 øye og har ca 15 milliona innbyggera tilsammen.  Vi fikk gått litt på markedet og besøkt stranda før vi på kvelden måtte dra tilbake til Miami! Har vært i finere by og turen va sammenlagt sånn midt på treet. Va likevel gøy å få en smakebit på Bahamas!

En fisker viste mæ fangsten sin

Annonser

Kommentarer

  1. GSV sier:

    Watershed: Vannskille :)

  2. mamma sier:

    Det var no godt at aligatorgapet var tapet ig
    jen ;)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.